Fasiliteter og spesielle arbeidsflyter

     Postproduksjon

Foto: Finn Krogvig

Foto: Finn Krogvig

Våre postproduksjonsfolk er lokalisert i samme etasje i tilstøtende lokaler. Informasjon mellom klippere, lyddesignere, vfx og colorister flyter lett og raskt.  Vi har også norges beste foleystudio.

Vi har teknisk godt utstyrte rom for klipp, lyddesign, grading, VFX og logging/innlasting.

 

NRKs Foley studio. Foto: Finn Krogvig

NRKs Foley studio. Foto: Finn Krogvig

Skreddersydde arbeidsflyter

Foto: Finn Krogvig

Foto: Finn Krogvig

Teknologiavdelingen passer på at våre tekniske fasiliteter er robuste og spiller sammen mest mulig effektivt. De holder seg ajour med hva som tilbys av tekniske løsninger og de har kompetanse til å utvikle nye arbeidsflyter som passer dramaproduksjoner med spesielle behov. Automatiserte filoverføringer fra location eller studio og metadata fra script – finner veien til dailies for regi og fagsjefer, til klippefiler for klipperen og til spesielle metadata for VFX arbeid.

 

Produksjonsfasiliteter

I tillegg til opptaks- og postproduksjonsfolk har vi mange dyktige maskører/sminkører, kostymedesignere, syere, rekvisitører og innspillingsledere som også fokuserer på drama.  Rekvisittlageret i NRK er en gullgruve for alle produksjoner. Kostymelagrene har 3km klær, sko, belter og «stæsj» i alle fasonger å plukke fra. Finner man ikke riktig kostyme så kan det designes og sys på systua.

Vi har fagfolk spesialisert på drama-foto, lydopptak, innspillingsledelse, og foley for dramaserier.