I produksjon

Her er noen av produksjonene våre folk jobber på for tiden:


Stjernestøv

Foto: Lena Saugen

Ny Julekalender 2020 har tittel Stjernestøv og er et nytt og stort eventyr for hele familien!
Historien handler om Jo (9) som må forholde seg til at livet sånn han kjenner det endrer seg når foreldrene skilles. Jo, søsknene og moren flytter til et nytt sted, og Jo savner pappa og greier ikke omfavne blokka de flytter inn i som et nytt hjem.

Når Nordstjerna plutselig slukker på himmelen begynner det å skje underlige ting. Det dukker opp en mystisk jente på loftet som sier at hun ikke vet hvordan hun skal komme seg hjem. Og snart får Jo vite at jenta som heter Elly kommer fra et folk som har levd i Nord siden Nordstjernas opprinnelse. Hun har magiske evner, og Jo skjønner at eventyret om Nordstjerna som han har hørt siden han var liten er sant. Og hvis ikke Elly kommer seg hjem vil Nordstjerna forbli mørk for alltid.   Stjernestøv er et moderne eventyr om å gå seg vill og om å finne veien hjem.

 


Allerud videregående

 

Den videregående skolen Allerud sliter med dårlige tall, vinglete ledelse, ukonsentrerte lærere og «svake» elever. Nå må rektor få alle med, og gjøre Allerud populær igjen. Norsk humorserie.

 

 


PubertetsCamp

 

Foto: Caroline Woie

Hva om foreldre kunne sende vekk ungene på camp så de slapp å ta alle de flaue pratene om puberteten selv?!

Velkommen til PubertetsCamp! Humor-fiksjonsserie i 16 episoder. Publiseres i juni 2020.